Spara till inköpslistan
Skapa en ny inköpslista

Fordon

( antal produkter: 1253 )

I följande avsnitt presenterar vi vårt sortiment av bil- och motorcykeltillbehör. I Tomitobutiken kan du köpa verktyg och utrustning som hjälper dig att ta hand om ditt fordon, samt praktiska prylar som gör din resa mer njutbar och bekväm. Vi rekommenderar att du kontrollerar däckhylla, vilket ger betydligt mer utrymme i verkstaden. För dig som uppskattar intressanta prylar rekommenderar vi polissiren.

Verktyg och mätare för fordon

Vår butik har ett brett utbud av verktyg och tillbehör för att diagnostisera ditt fordons skick och utföra reparationer själv. Vad är värt att ha i din bil? Ersättningslampor kommer säkert att vara till nytta så att du inte behöver oroa dig för att blinkers eller halvljus ska slockna. Särskilt på vintern, när batteriproblem är vanliga, är det värt att ha en voltmeter till hands för att mäta spänningen i bilbatteriet och generatorn, och det är också värt att investera i ett startpaket. I vårt sortiment hittar du även en bromsvätskeprovare, kompressorer för fordonsindustrin, en oljetemperaturmätare samt verktygssatser och skiftnycklar för självreparationer och hjulbyten.

Tomitobutiken säljer också bildelar - du kan köpa m.i. ljuddämpare, fjädringskomponenter och filter.

Tillbehör för resor

Letar du efter praktiska prylar som gör din vardagskörning trevligare och enklare?? Upptäck våra biltillbehör! Om du använder din smartphone istället för en GPS kommer en telefonhållare verkligen till nytta. Med den kan du till exempel fästa enheten säkert och tryggt på vindrutan, så att navigationsmeddelandena syns tydligt. Vi erbjuder också praktiska laddare för cigarettändare, komplett med USB-kabel, perfekt för att ladda telefonen under körning.

För aktiva fritidsentusiaster rekommenderar vi våra takräcken för skidor. Du förbereder dig för en längre resa? Ta reda på mer om de resekylare och vattenkokare som finns i Tomito-butiken och som kan drivas via cigarettändaruttaget. En handsfreesats är också användbar på alla resor - oavsett om de är långa eller korta - och gör att du kan ringa säkra telefonsamtal utan att hindras.

Tillbehör till motorcyklar

I vår butik hittar du även praktiska prylar och verktyg för motorcyklister. Du kommer att köpa m.i. bilväskor, startanordningar, motorcykelkedjenitar, nummerskyltsramar, motorcykelställ, halogener och ventiler. Du vill skydda din enhjuling mot smuts och väder och vind? Köp ett av våra skoter- eller motorcykelöverdrag, som finns i storlekarna S (180 cm lång) till XXL (264 cm lång).

Vi erbjuder också prylar som förbättrar komforten vid motorcykelresor, t.ex. m.i. polariserade glasögon för mörkerkörning och navigering, intercom eller uttag för cigarettändare.

pixel