Spara till inköpslistan
Skapa en ny inköpslista

Tillbehör till motorcyklar

( antal produkter: 1 )

Du brinner för motorcyklar och gillar att använda användbara tillbehör när du kör? I så fall har du kommit till rätt ställe där du hittar många utmärkta motorcykeltillbehör, t.ex. en telefonhållare för motorcykel, intercom för motorcykel om temperaturtryckgivaren.

Användbara tillbehör för motorcykel

Det är omöjligt att beskriva hela det sortiment som väntar våra kunder, men vi ska försöka nämna några av de mest praktiska motorcykeltillbehören. Utan tvekan är ett intressant förslag intercom för motorcykel för 2 hjälmar med fjärrkontroll. Intercom från EJEAS ger motorcyklister säker och kostnadsfri kommunikation. Enheten kan också kopplas ihop med en telefon så att du kan lyssna på radio eller musik. Monteringen av denna gadget är mycket enkel och användningen av en mikrofon och högtalare av god kvalitet i handenheten säkerställer kommunikationskvalitet på en bra nivå.

Om du inte har ett garage där du kan förvara din motorcykel kan du välja ett motorcykelskydd i storlekarna XXL, XL, L eller S. Oavsett vilken storlek du väljer kan du vara säker på att den är tillverkad av högkvalitativ polyester för skydd mot sol, regn eller snö.

Värt att nämna är också telefonhållaren för motorcykel, som är lämplig för enheter som mäter 160 x 90 mm. Det är ett vattentätt föremål med en transparent film som inte hindrar användningen av pekskärmen.

pixel