Spara till inköpslistan
Skapa en ny inköpslista

Hus och trädgård

( antal produkter: 22 )

Upptäck vårt breda sortiment av olika användbara tillbehör för hem och trädgård. I Tomito-butiken hittar du alla de saker som inget hem kan klara sig utan. Ta reda på mer om våra produkter och komplettera din utrustning!

Allt du behöver hemma

I vårt erbjudande hittar du allt kökstillbehör, badrum eller vardagsrum. Vad du absolut inte får missa i ditt hem? När du inreder ditt kök, glöm inte att m.i. om kastruller, knivblock, grönsaksbehållare och kryddfördelare. För badrumstillbehör rekommenderar vi särskilt:

  • hygienisk, automatisk dispenser för flytande tvål,
  • extra handtag,
  • gör det lättare att stiga ur badkaret och använda duschen,
  • 5-delat exklusivt badrumsset bestående av tvålpump, tvålkopp, mugg, tandborsthållare och toalettborste.

Vi erbjuder också en rad produkter för hallen, vardagsrummet, sovrummet eller hemmakontoret. Här finns klädhängare och klädställningar i olika storlekar, LED-lampor och ljus samt myggnät, som är särskilt användbara på sommaren. Ta hand om din värmekomfort, oavsett årstid - på Tomito kan du köpa både bärbara luftkonditioneringsapparater, som effektivt kyler ditt hem utan behov av kostsam installation, och värmande elektriska filtar, perfekta för kyliga kvällar.

Du har ett litet barn som gillar att öppna alla typer av dörrar och lådor? I vårt sortiment hittar du praktiska lås som effektivt skyddar dina skåp från nyfikna småbarn. Du vill säkra kanterna på bord och bänkskivor så att ditt barn inte stöter sig på dem? Välj våra hörnskydd i skumplast - de håller ditt barn säkert medan det leker.

Trädgårdstillbehör i utbudet

Du vill tillbringa tid bekvämt i trädgården eller på kolonilotten? Ta en titt på vårt sortiment av solstolar, bänkar och trädgårdspaviljonger - dessa tillbehör gör det bekvämt för dig och dina gäster och är perfekta för grillkvällar med vänner eller födelsedagskalas utomhus. Du planerar att anlägga en lekplats i trädgården för dina barn eller barnbarn? Upptäck våra leksaker för stora och små: gungor, fotbollsmål och volleybollnät.

Om fåglar, gnagare och insekter härjar i din trädgård, investera i djuravskräckande medel. Vi erbjuder högkvalitativa enheter som avger ljud som skrämmer bort skadedjur, t.ex. ljudet av rovfåglar. De är utrustade med en rörelsesensor så att de bara startar när de behövs. De drivs med solenergi, så du behöver inte oroa dig för några strömkablar. Avskräckningsmedel skrämmer effektivt bort mullvadar, sorkar, starar eller duvor utan att skada dem - en kompromiss mellan att ta hand om trädgården och att ta hand om naturen.

pixel