Spara till inköpslistan
Skapa en ny inköpslista

AGD

( antal produkter: 13 )

Att välja hushållsartiklar till ett nytt hem är en verklig utmaning. Det finns många mer eller mindre användbara apparater på marknaden idag - en del av dem visste du förmodligen inte ens fanns. En absolut nödvändighet är dammsugare, järn, om vattenkokare. Nuförtiden är det också värt att tänka på luftfuktare, eller kökstillbehör som juicepress, miniugn, mixer eller brödrost. Dessa små enheter kommer att göra ditt liv mycket bekvämare och dina dagliga aktiviteter enklare.

Vad du ska tänka på när du väljer en hushållsapparat

Det låter trivialt, men det beror helt på dig och dina behov. Naturligtvis verkar det som om inget hushåll kan fungera utan grundläggande hushållsapparater, som ugn, spis eller kylskåp, men det som verkligen betyder något är vad du tillagar och hur du tillagar det.

Funktionalitet

Multifunktionell matberedare är perfekt för dig som älskar att baka, laga mat, steka och vispa i många timmar. Om du föredrar enklare måltider och matlagning inte är din största hobby kan allt du behöver vara en bra brödrost och brödrostugn och en pålitlig mixer eller blender.

Material

Det material som en anordning tillverkas av kommer att ha stor inverkan på både användarvänligheten och produktens egenskaper och hållbarhet. Du kan välja mellan plast, rostfritt stål, aluminium, keramik eller härdat glas.

Styling

Ofta är den färg eller stil i vilken en viss små hushållsapparater. En brödrost med modern design kommer inte att passa bra i ett rustikt kök, medan en vattenkokare med folkmotiv inte nödvändigtvis ser bra ut i en skandinavisk inredning. Kom också ihåg de mycket små hushållsapparater som är nödvändiga i varje hem. Dessa är m.i. mjölkskummare, tebryggare, kryddmaskiner, köksbrännare, salt- och pepparkvarnar samt glassformar.

Tomito - hitta den lilla hushållsapparaten för dig!

Tomito butik erbjuder hushållsartiklar från kända tillverkare. I vårt sortiment finns strykjärn, dammsugare, luftfuktare och andra kökstillbehör som brödrostar, blenders och sladdlösa vattenkokare av högsta kvalitet. Vår kvalificerade personal ger dig gärna råd och erbjuder en omfattande service. Vi har också ett brett utbud av dammsugare m.i. mekaniska dammsugare, skorstensdammsugare, industrisugare och dammsugare för miniknappsatser. Vi erbjuder varor av märken som Esperanza, Xblitz eller Kaminer. Letar du efter en utomhusantenn, en köksvåg eller en svamptork? Ta en titt på det detaljerade erbjudandet från vår butik. Här hittar du allt du behöver i ditt hushåll och mycket mer. Välkommen till shopping!

pixel