Spara till inköpslistan
Skapa en ny inköpslista

Tillbehör för spioner

( antal produkter: 1 )

Spiontillbehör för alla!

Fram till nyligen tillbehör för spioner kunde endast ses i filmer. Många pojkar har förundrats över James Bonds eller Clark Kents spionutrustning. Idag är enkla övervakningsverktyg och mer sofistikerade underrättelseinstrument tillgängliga för praktiskt taget vem som helst. Din son har en detektivisk ådra? Vill du veta var din dotter befinner sig just nu? Eller så kanske du bara gillar prylar? Kolla in vår onlinebutik och välj det perfekta verktyget!

Typer av spiontillbehör

Tillgängliga på marknaden tillbehör för spioner kan delas in i flera grupper beroende på kriteriet. En är formen av data som tillhandahålls: plats (GPS-lokalisering), ljud (avlyssning), videoinspelning (minikamera, dold kamera), ljudinspelning (röstinspelare). Ett annat uppdelningskriterium är strömförsörjningen. Tillbehören kan drivas med batterier, uppladdningsbara batterier eller måste vara anslutna under drift.

Naturligtvis är spionprylar oftast komplexa verktyg, och deras stora tillgång är deras "vanliga" utseende. En till synes oskyldig penna, klocka eller minneskort kan vara försedd med specialutrustning som gör att du kan spela in ett samtal, filma en uppringare eller göra både och extremt enkelt. Spionenheten kan vara utrustad med en lokaliseringssändare som använder GPS- och GSM-teknik, inkluderar avlyssning, minikamera eller diktafon.

Bland de mest självklara spiontillbehören finns dolda kameror,spionklockor med avlyssning och kamera,penna med diktafon och kamera och gPS-lokaliseringar. Examinationskit som främst är avsedda för studenter som kämpar med repetitionssessioner och bärbara minnespinnar blir också allt populärare.

Detektivutrustning efterfrågas inte bara av privatkunder, utan även av företag och rederier. Den första gruppen omfattar de som vill kontrollera barnflickan eller som vill skydda sitt barn från dåliga företag. Dolda kameror som installeras i lägenheten eller lokalen med möjlighet till visning dygnet runt kommer att öka känslan av säkerhet avsevärt för både hushållet för sitt hem och ägaren för sitt företag. Tack vare GPS-lokaliseringar får rederier bättre kontroll över fordon och medarbetare.

Ovanliga spiontillbehör

Under denna term finns tillbehör och prylar som används för mer ovanliga åtgärder. En av de mer intressanta är utrustningen för mörkerseende, en gadget som är välkänd från actionfilmer. Tophunt NVI-480 mörkerseendeenhet är idealisk för arbete på öppna platser på natten för att fånga tjuvar eller tjuvjägare. Eftersom vi befinner oss i ett skogsområde är det värt att nämna skogskameran eller fotofällan för att spåra vilda djur.

För att återvända till staden och de enda varelser som kan lura dig, dvs. människor, är det värt att nämna tillbehören för kontroll av UV-anteckningar. Att förfalska pengar är inte längre lika modernt som det var på 1990-talet, men det finns fortfarande brottslingar som ägnar sig åt det. Ibland är det användbart att ha en sådan spionenhet hemma. En spionpryl som är som hämtad ur en film om spioner är fickmikroskop med UV-lampa. Denna typ av mikroskop kan komma väl till pass i olika utredningssituationer, men också i vardagen som ett verktyg för arbete eller fritid.

Diskreta spionprylar

Det är inte bara miniatyriseringen och de ständigt sjunkande kostnaderna som har gjort det möjligt för spiontillbehör att utvecklas till produkter som är tillgängliga för den breda allmänheten. De första spionprylarna var långt ifrån perfekta, kvaliteten på inspelat ljud eller video var mycket dålig. Idag är knappstora HD-inspelningskameror inte ovanliga. Allt bättre mikrofoner fångar upp ljud mer exakt och dämpar brus. Majoriteten av spionenheterna checkar ut perfekt utföra sin roll. Spionutrustning är avsedd att skydda oss och våra nära och kära från andras oheliga avsikter.

Spionprylar kan skräddarsys efter könet på den person som bär dem. Se bara på diskret nyckelring för avlyssning tillägnad det kvinnliga könet eller spionklocka för herrar.

Spionprylar för barn

Dagens barn, som föds och växer upp i en värld baserad på teknik. De använder mobiltelefoner, surfplattor och interaktiva leksaker från tidig ålder. Spionprylar för barn är främst utformade för att hålla barnet säkert. Med hjälp av kameror i klockor, knappar eller osynlig avlyssning kan vi övervaka vem barnet träffar, hur vårdnadshavaren beter sig mot barnet och mycket mer. Spiontillbehör, å andra sidan, bör inte användas med ont uppsåt, mot någon. En av de bästa spiontillbehören för ett barn är förmodligen en barnlokalisering. Om du informerar ditt barn om att han eller hon har en sådan lokaliseringsenhet är det svårt att ens prata om spårning här. Men när ett barn vet att en sådan sökare fungerar kan de ibland vilja bli av med den, så det är värt att hålla denna information hemlig.

Vi rekommenderar särskilt lokalisatorn som är gömd i nyckelringen. Om vi vill garantera ett barns säkerhet i ett slutet utrymme som tillhör oss, har vi ett stort antal alternativ. Låt oss kanske börja med kameran som är inbyggd i väckarklockan, den ser helt normal ut och är lämplig för de flesta rum, men inte nödvändigtvis för ett barnrum, eftersom spionenhetens utseende har en vuxen designkaraktär. Ett annat förslag är minikamera i USB-strömförsörjning. Kameran är enkel att använda, det är bara att koppla in den så börjar inspelningen. Spiontillbehör för vuxna och barn är en massa, och alla de mest intressanta kan hittas i vår butik!

Hitta de bästa spionapparaterna!

Vår onlinebutik erbjuder tillbehör för spioner av högsta kvalitet för både enskilda kunder och specialiserade företag. I sortimentet finns den senaste tekniken och prylarna från välkända företag som Esperanza, Mobius, Orllo och Xblitz. Dolda kameror, lokaliseringar, spionklockor med avlyssning, klockor med kamera och pennor med röstinspelare är bara några av de tillbehör som finns på vår webbplats. Professionell och erfaren personal hjälper dig gärna att välja rätt spiontillbehör för dina behov och inom din budget. Vi garanterar fullständig diskretion, snabb leverans och en omfattande service. Du är välkommen att köpa!

pixel