Spara till inköpslistan
Skapa en ny inköpslista

Sport och turism

( antal produkter: 8 )

I det här avsnittet hittar du alla tillbehör du behöver för att träna inomhus eller utomhus, samt ett brett utbud av produkter som är användbara för vandring och camping. Utforska vårt sortiment och välj en sportpryl som passar perfekt för dina behov!

Träning i hemmet

Vädret är inte bra och du måste ge upp din träning utomhus, eller kanske föredrar du helt enkelt att träna hemma? Med de sportprodukter som finns i vår butik kan du utföra en mängd olika övningar och ta hand om din kondition och hälsa utan att lämna hemmet.En bra idé för fysisk aktivitet i hemmet är fitness. Till att börja med behöver du bara en matta för grundläggande övningar, men när du börjar fundera på att utöka din träningsplan är det värt att leta efter sportutrustning som passar dina behov, t.ex. en boll,twister om trampolin för fitness. Fitness är inte det enda sättet att träna hemma - en mycket effektiv metod för aerob träning är att hoppa rep. Denna fysiska aktivitet kommer att underlättas avsevärt av ett hopprep med räknare, så att du kan styra din träning exakt. Om du cyklar på fritiden är ett bra sätt att träna i dåligt väder att träna på en stationär cykel. Tack vare cykelns lastjustering blir din träning lika effektiv som när du cyklar i fält.

Friluftsliv

Om du gillar att träna utomhus kan du ta en titt på vårt utbud av tillbehör för löpare och cyklister. Användbara prylar som sportklockor med stoppur eller pulsmätare, LED-armband som gör att du syns bättre i skymningen eller sportspecifika hörlurar kommer definitivt att underlätta din träning. Dessutom erbjuder Tomito-butiken ett brett utbud av cykeltillbehör - från nycklar och lampor till hängare och cykelställ.För friluftsentusiaster rekommenderar vi våra vandringstillbehör - i vår butik hittar du alla produkter du behöver för en resa eller en campingtur. Vi rekommenderar vårt breda sortiment av kylboxar och resväskor, samt utrustning för att ta hand om saker, bärbara bord och lampor.

pixel